kedd, november 04, 2008

Az első napok

3.38 Kg-al és 49 cm-el láttad meg a napvilágot. Bár alapvetően rögtön szimpatikusnak, sőt mi több vonzónak találtad voltak kissebb nézeteltéréseid anya cicijével. Szerencsére a tapasztalt személyzet segítsége és anya kitartó próbálkozásai átsegítettek a kezdeti nehézségeken. Mindig tele hassal vághattál neki a következő pár óra alvásnak.

Születésed után apa és anya rengeteg jókívánságot kapott a barátoktól. Sokan meglátogattak a kórházban és ajándékokkal kedveskedtek neked. Néhányan azt tanácsolták apának, hogy egy kisseb ünneplés keretében mutassa be az első képeket rólad, aminek ő örömmel tett eleget.

Még több kép. És még több.

Nagyon jó alvónak bizonyultál. Soha nem kellett a babamegőrzőbe leadni, mert mindig hagytad anyát is aludni. Születésed másnapján apa is leheveredett mellétek egy kórházi ágyra és először fordult elő, hogy egymás mellett fekve, hármasban húztuk a lóbőrt.

Apa már a kórházban megpróbált elsajátítatni egy-két csecsemő gondozási fogást, ami később talán jól jön. Azért lesz még mit tanulnia.



A második napon apa kitöltötte a születéseddel kapcsolatos papírokat. Csak ekkor dőlt el végérvényesen, hogy a Máté nevet fogod viselni.

4 megjegyzés:

Unknown írta...

Menni fog ez, látom! Aranyosak és szépek vagytok. Szívből gratulálok!
Sok puszi.

Moni
Cs@ & Co.

Unknown írta...

de miert tartjatok bevasarlokocsiban? ;)

Unknown írta...

Mert itt még nem hagytuk el a "pénztárat".

Unknown írta...

szamlat jol tegyetek el!