szombat, február 07, 2009

Fészekrakás

Már elég régen nem írtam a blogra. Úgy gondoltam nem egyben mondom el mi történt a kimaradt időszakban, hanem megpróbálok visszaemlékezni és visszadátumozom a fontosabb eseményeket.

Először is mi volt az oka hallgatásunknak? Hát csak annyi, hogy nem volt internetes kapcsolatunk otthonról. Bátran kérdezhetnétek, hogy miért szakadt meg az eddig rózsásan működő kapcsolat én meg teljesen összezavarnálak a válaszommal, hogy nem is szakadt meg a kapcsolat. Mi akkor hát a talány nyitja? Egyszerű; elköltöztünk.

Már régóta mondogattuk, hogy kicsi nekünk ez az egy hálószobás kecó. Kicsi fiam születése viszont egyértelművé tette. Ennek tetejében pedig a bérleti díjak is rohamosan kezdtek emelkedni. Rossz a jóban, hogy a pénzügyi válságnak köszönhetően Ausztráliában erősen leestek a kamatlábak, így hosszas számolgatások utána arra a következtetésre jutottunk, jobban járunk, ha befektetünk és veszünk egy lakást. 

Már hónapok óta nézegettünk mikor egy napon Zsuzsu felhívott a munkahelyemen és azt mondta, megtaláltam. Ebben a lakásban szeretnék élni. Innen már minden simán ment. És mostanra boldog tulajdonosai vagyunk ennek a lakásnak.


Még több kép.

1 megjegyzés:

Timi írta...

Gratulálunk az új lakáshoz!!! Föleg a pálmafákat irigylem :)